YNAT's Blog

Τo blog των Υπαλλήλων Ν.Α.Τ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Σ.Σ.Α.Ε.Ν 29/01/2016

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

                                                                              ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ε.Ν.

                                                                                                                                     _____

     ΕΔΡΑ : ΠΕΙΡΑΙΑΣ      

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 100 – Τ.Κ. 18535 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ./FAX: 210 4115381 (5ος όροφος)

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1995                                                                                                     e-mail: possaen@otenet.gr, possaen@gmail.gr

 

Αριθ. Πρωτ.:186/2016                                                                                                                                                 Πειραιάς: 29/01/2016

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Εμείς οι συνταξιούχοι Ναυτικοί ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ την απόφαση της ΠΝΟ για κλιμάκωση της απεργιακής κινητοποίησης. Γνωρίζουμε τις τεράστιες πιέσεις που θα πρέπει να αντέξουν. Δεν είναι όμως δυνατόν να μην αντιδράσουμε ενάντια στην επικείμενη διάλυση των πάντων.

Οι συνταξιούχοι Ναυτικοί, αντιλαμβανόμενοι την μπλόφα της ΜΗ μείωσης των συντάξεων μας και της υποτιθέμενης ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑΣ του ΝΑΤ και όλων των δόμων πρόνοιας του, αντιστέκονται με συμμετοχή στις απεργιακές  κινητοποιήσεις . Κινητοποιήσεις οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα συνεχισθούν με μεγαλύτερη συμμετοχή λόγω της αδυναμίας που έχει η Κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ και αυτός ο ΘΑΝΑΤΟΣ είναι για όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

     Η Διοίκηση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Σωματείων Συνταξιούχων Αξιωματικών Ε.Ν Συμμετέχει στην απεργία που συνεχίζει η ΠΝΟ για τις 29 και 30 Ιανουαρίου όπως και της ΓΕΣΕΕ στις 4ης Φεβρουαρίου 2016.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ

Της επικείμενης διάλυσης του ΝΑΤ.

Της κατεδάφισης του ΚΕΑΝ, των ταμείων πρόνοιας, του ΕΛΟΕΝ.

Του ευτελισμού των συντάξεων και του εφάπαξ και την μη καταβολή του.

Της ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ – ΚΛΟΠΗΣ των περιουσιακών στοιχείων μας τα οποία είναι πληρωμένα με αίμα και αλμύρα.

Της συνεχιζόμενης επιδείνωσης της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με ολέθρια αποτελέσματα στην υγεία των Ναυτικών και των οικογενειών τους. Παρά τις συναντήσεις και διαβεβαιώσεις των συναρμόδιων Υπουργών πριν από διμήνου στον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ.

Όλοι ΠΡΈΠΕΙ να αντιταχθούμε στην επιχειρούμενη εξαφάνιση της ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ του ταμείου μας. Δεν πρέπει να είμαστε αυτοί που δεχτήκαμε να διαγραφούν 150 χρόνια και πλέον, αγώνων και προσφοράς. Το χρωστάμε στην ιστορία μας.

Για το ΔΣ της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Ε.Ν

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Δεωνάς Πλοίαρχος Ε.Ν

29 Ιανουαρίου, 2016 - Posted by | Δημοσιεύσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε